Weldtite-pyöränhoitotuotteet: Protect & Shine Spray ja Disc Brake Cleaner

Brittiläisen Weldtiten pyöränhuoltotuotteiden testisarjan viimeisessä osassa ovat testivuorossa Disc Brake Cleaner ja Protect & Shine Spray. Näidenkin tuotteiden käyttötestit ovat kestäneet läpi kesän ja käyttökokemukset koostettu tähän artikkeliin.

#hoitotuote

Weldtite-pyöränhoitotuotteet: Chain Cleaning Machine + Citrus Degreaser

Brittiläisen Weldtiten pyöränhuoltotuotteiden testisarja jatkuu, tällä kertaa vuorossa ketjupesuri ja siihen sopiva pesuaine, Citrus Degreaser. Myös näitä tuotteita on testattu pidemmän ajan ja kokemukset koostettu tähän artikkeliin.

#ketjupesuri

Miten DT Swiss EXC 1501 Spline One -kiekot selviytyivät vuoden kestotestissä?

Aika tarkalleen vuosi sitten alkoi yhteinen taival EX 1501-kiekkojen kanssa. Millaisista kiekoista on kyse ja kuinka ruusuista taipaleesta oli kyse?

#dt swiss

Endura taklaa kylmät talvikelit MT500 Freezing Point -mallistollaan

Talvi on kylmimmillään ja talvipukeutuminen kuumimmillaan. Esittelyssä on Enduran Freezing Point -mallisto, joka on suunnattu juuri niille talven kylmimmille lenkeille.

#endura

Esittelyssä iXS Trigger FF MIPS Helmet

Kuraläppä sai testiin IXS Trigger FF MIPS kypärän. Testin teki uusi naama Kuraläpän testitiimissä, mutta testaaja on varmasti monelle jo tuttu eri yhteyksistä. Tervetuloa mukaan Sari Jokinen!

#iXS

Rockshox Flight Attendant

Viime aikoina pyörät ovat sähköistyneet valtavalla vauhdilla, ja sähköä ei vierasteta pyörään liitettynä enää kuten aiemmin. Sähköinen jousituksen säätö ei ole missään nimessä uusi keksintö, mutta nyt on otettu uusia ja isompia askelia sen kehittämisessä. Pääsimme testailemaan uutta RockShoxin langatonta jousitusjärjestelmää nimeltään Flight Attendant, jonka ideana on kontrolloida keulan ja iskarin sisäänpäinvaimennusta automaattisesti maaston mukaan. Systeemi pitää sisällään sensorit keulaan, iskariin sekä kampiin, joiden antaman datan perusteella systeemi havainnoi mitä kuljettaja ja pyörä ovat tekemässä.

#flightattendant