Garmin HRM-Fit – erityisesti naisille suunniteltu sykemittari

Garminin uusi naisille suunnattu sykevyö, joka kiinnitetään suoraan urheiluliivin reunaan.

#Garmin

Sisäpyöräilyn tärkeimmät varusteet

Oletko joskus miettinyt, että harjoitusvastus olisi hyvä treenikumppani, mutta et ole kuitenkaan innostunut selvittämään mitä kaikkea alkuun pääseminen vaatii? No eipä hätää, sillä Kuraläppä on koonnut pikaoppaan harjoitusvastuksella harjoittelun aloittamiseen! Artikkeli on tehty yhteistyössä Garminin kanssa.

#älyharjoitusvastus

Hyvästit olan yli vilkuilulle – testissä Garmin Varia RTL516 takatutka

Garmin on tuttu merkki pyöräilijöille muun muassa urheilukellojensa ansiosta. Mallistosta löytyy kuitenkin monenlaisia tuotteita, joiden tavoitteena on tehdä ajamisesta helpompaa tai jopa turvallisempaa. Moni gravelisti ja maantiepyöräilijä vannoo Garminin Varia -takatutkan nimeen, ja halusimme selvittää mistä tässä satulatolppaan asennettavassa laitteessa on oikein kyse.

#Garmin

Kuinka maastopyöräilijä voi hyödyntää harjoitusvastusta harjoittelussa

Rankkasateet syksyllä, kovat pakkaset talvella, mutakelit keväällä ja varusteiden loputon pyykkääminen. Tässä muutama syy, jotka saavat pohtimaan kannattaako lähteä maastoon ajamaan tunnin - parin lenkkiä. Onneksi ulkona ajaminen ei ole ainut vaihtoehto myöskään maastopyöräilijälle ja kovankin lenkin voi ajaa vaikka telkkarin edessä.

#Garmin

116: Kuinka maastopyöräilijä voi hyödyntää harjoitusvastusta harjoittelussa?

Kaikki ja hieman lisää siitä, kuinka maastopyöräilijä voi hyödyntää harjoitusvastusta treeneissään, ota uusin jakso kuunteluun!

#Garmin