116: Kuinka maastopyöräilijä voi hyödyntää harjoitusvastusta harjoittelussa?

Kaikki ja hieman lisää siitä, kuinka maastopyöräilijä voi hyödyntää harjoitusvastusta treeneissään, ota uusin jakso kuunteluun!

Nyt ukkostaa ja salamoi, nimittän Bobin seurassa Kuraläppä Studiolla ovat tällä kertaa Salla sekä kuuntelijoille jo entuudestaan tuttu Antti Ukkonen. Antilla on ollut tänä talvena Tacxin Neo 2T Smart Trainer sisätreeneissä. Myös Bob on innokas traineritreenaaja, Salla sen sijaan ei vielä tiennyt jakson alussa aiheesta paljoa mitään, mutta jakson loppua kohti niin Sallalla, kuin kuuntelijoilla on varmasti kattavasti tietoa harjoitusvastuksen käytöstä osana maastopyöräilijän harjoittelua. Mitä trainerilla voi tehdä, mitkä sen parhaat puolet ovat ja kuinka osallistua kimppalenkeille sekä kilpailuihin omasta kotoa käsin? Kaikki tämä ja lisää selviää käsillä olevasta jaksosta!

 

Jakso on nauhoitettu yhteistyössä Garminin kanssa.

 

Antti Instagramissa @andy_thunder_

 

Aiheet tässä jaksossa:

0:13:36 Tiimiuutiset

0:36:43 Harjoitusvastus maastopyöräilijän treenivälineenä

 

Cyclin TopTip: Jarrusatulan mäntien väliin blokki rengaspaketeista.

Cyclin TopTip Grande Finale: Arvonnassa 300€ lahjakortti Cycliin – kuuntele osallistumisohje jakson lopusta!


Ota seurantaan meidän Instatili @kuralappa
Liity Kuraläpän Strava-ryhmään
Kuraläpän YouTube
Voit lähettää meille palautetta sähköpostiin kuralappa@kuralappa.fi

Kirjoittanut:

Salla

Kuraläpän ehdottomasti hauskin sekä ylivoimaisesti äänekkäin edustaja, jonka seurassa ei ole koskaan tylsää. Et usko vai? Lähde Sallan kanssa lenkille, niin 5min jälkeen tiedät mistä puhumme. Jos jatkat pidempään kuin 5min, niin opit hiljalleen mitä millainenkin kiljahdus tarkoittaa. Sallahan ei ole mikään pelkkä kaunis hattuteline, vaan pitkän kokemuksen omaava maastopyöräilijä, jonka salainen (nyt julkinen) intohimo on Emmerdale.