Specialized Epic uudistuu vieläkin monipuolisemmaksi ja kykenevämmäksi

Specialized on juuri julkaissut kahdeksannen sukupolven Epic-täysjoustonsa. Uudistuneen Epicin käyttöalue laajenee aiempaa enemmän trail-kategorian puolelle. Specialized väittää vaatimattomasti uuden Epicin olevan maailman kyvykkäin 120 mm joustava maastopyörä.

#epic

Täysjousitettu gravel-pyörä – Specialized Diverge STR Expert

Tällä kertaa Kuraläpän testissä on vuorossa todellinen sorateiden herkku Specialized Diverge STR Expert. Erikoisen pyörästä tekee siitä löytyvä täysjousitus, joka ei ole kovinkaan yleinen gravel-pyörissä. Specialized on hoitanut homman kaiken lisäksi aivan omalla tavallaan.

#diverge

Esittelyssä uusi Specialized Kenevo SL2

Specialized julkaisi päivitetyn version ensimmäisestä trailiorientoituneesta kevytsähköpyörästään, Levo SL:stä, tämän vuoden alkupuoliskolla. Tämän jälkeen ajoporukoissa alkoi spekuloinnit siitä, milloin on Kenevo SL:n vuoro. Kuinka paljon jo hyväksi todettu pyörä voi vielä muuttua? Kasvaako akku, saako moottori lisää vääntöä, jne. Nyt odotus on palkittu ja kysymyksiin saatiin vastaukset. Specialized on tänään julkaissut Kenevo SL2:n. Siitä lisää seuraavassa.

#kenevosl2

Ensifiilikset: Uusi Specialized Levo SL on nyt tehokkaampi, hiljaisempi ja rajumpi kuin koskaan

Jos pidit alkuperäistä Levo SL:ää liian tehottomana tai geometrialtaan laimealta, niin toiveisiisi on juuri vastattu. Pääsimme kokeilemaan täysin uutta Levo SL:ää ennakkoon, ja voimme vahvistaa, että nyt on tarjolla tehokkaampi, hiljaisempi ja rajumpi Levo SL.

#kevytsähköpyörä

Specializedilta uusia julkaisuja maastopuolen varusteisiin

Specialized on pitänyt itsensä kiireisenä julkaisemalla useita uutuuksia lyhyeen aikaväliin. Tuoreimpina lisäyksinä mallistoon on Dissident 2 -kypärä, Purgatory -rengas sekä 2FO Method & Flat Syn -kengät.

#dissident

Specialized Turbo Tero X – seikkailupyörä seikkailunnälkäisille

Specialized julkaisi sähköpyörämallistoonsa uutuuden nimeltään Turbo Tero X. Se sijoittuu mallistossa Levon alapuolelle niin joustoltaan kuin hinnaltaan. Jo aiemmin Specializedin Active Turbo -mallistosta on löytynyt Turbo Tero, joka on käytännössä pitkälti Turbo Tero X:ää vastaava etujousitettu sähköpyörä. X -merkintä nimen perässä tarkoittaa siis joustoa myös takarenkaalle, ja näin ollen se tarjoaa hyvän vaihtoehdon Levolle hieman helpompiin maastoihin sähköpyörää etsivälle seikkailijalle. Voit kutsua sitä seikkailupyöräksi, retkipyöräksi, työmatkapyöräksi, trailbuilder -pyöräksi tai miksi ikinä haluatkaan.

#pyöräjulkaisu

Gravel-pyörä entistä rajumpaan menoon – Uusi Specialized Diverge STR

Uusi Specialized Diverge STR on uusi yhä kykenevämpi gravelpyörä, joka on varustettu etu- ja takajousituksella. Uutuus tuo gravelpyöriä yhä lähemmäksi maastopyöriä ja laajentaa jo valmiiksi mielenkiintoista kategoriaa.

#specialized