Canyon K.I.S. – turha keksintö vai maastopyöräilyn tulevaisuus?

Saksalainen pyörävalmistaja Canyon julkaisi yhdessä Syntacen kanssa viime syksynä uudenlaisen maastopyörien ohjauksenvakautusjärjestelmän. Kuraläppä sai K.I.S.:llä varustetun Canyon Spectralin testattavaksi ja nyt on tullut aika kertoa hieman fiiliksistä.

#Canyon

Canyon vahvistaa asemaansa trail-kategoriassa – esittelyssä uusi Canyon Neuron

Canyon Neuronin päivityksen aika on tullut! Kyseessä on yksi suosituimmista Canyonin malleista Suomessa, joten on erityisen kiinnostavaa tarkastella mitä uutta uusittu Canyon Neuron tuo pöytään.

#Canyon

Jesse Melamed liittyy Canyon CLLCTV Enduro -tiimiin

Canyonin lehdistötiedote: Kuukausia kestäneiden huhujen jälkeen Canyon CLLCTV Enduro Team on ylpeä voidessaan ilmoittaa, että hallitseva Enduro World Series -voittaja Jesse Melamed liittyy heidän Enduro-joukkueeseensa vuonna 2023. Dimitri Tordon ja Jose Borgesin rinnalla ajava Jesse täydentää yhden Enduro-sarjan kilpailukykyisimmistä tiimeistä. Jesse voitti viime vuoden Enduro World Seriesin kokonaiskilpailun mestaruuden tiukan kauden jälkeen. Tämä ei kuitenkaan […]

#Canyon

Canyonilta ja Syntacelta uusi ohjauksenvakautusjärjestelmä K.I.S.

Canyon on juuri julkaissut yhteistyössä Syntacen perustajan Jo Kleberin kanssa kehitetyn maastopyörien ohjauksenvakautusjärjestelmän Keep It Stable, eli K.I.S. Canyon esittää melko rohkeita väittämiä tämän ensisilmäyksellä hyvin yksinkertaiselta vaikuttavan järjestelmän tuomista hyödyistä. Katsotaanpa siis hieman tarkemmin mistä tässä uudessa teknologiassa oikein on kyse.

#Canyon