Uusi Orbea Laufey mukailee tuoreimpia trendejä

Jäykkäperien kultainen vuodenaika on käsillä, ja näin talven alla uusien mallien julkaisut kiihtyvät. Tällä kertaa vuoron sai uusi Orbea Laufey.

#Laufey

Orbealta uusi Occam nyt tuplana. Tarjolla SL- ja LT-versiot

Orbea esitteli uuden Occamin, joka on nyt entistä säädettävämpi ja monipuolisempi. Se on lisäksi tarjolla sekä tehokkaana SL-versiona, että myös pitkäjoustoisena LT-versiona.

#Occam

Orbea Rise – Ensiaskel matkalla kohti täystehoisia sähköpyöriä vai jotain muuta?

Saimme koeajoon vuoden 2022 hiilikuiturunkoisen version Orbea Risestä. Kyseessä on takaa maltillisesti 140mm joustava sähköavusteinen trailipyörä. Pyörä joustaa edestä 150mm, mutta sitä on tarjolla myös 140mm joustoisena. Riseä on saatavilla hiilikuituversion lisäksi myös alumiinirunkoisena. Tätä julkaisua kirjoittaessani Orbea julkaisi päivitetyn version Risestä, josta löytyy juttu meidän uutisista (Orbea Rise koki kasvojenkohotuksen – Mitä uutta on tarjolla?).  […]

#orbea

Orbea Rise koki kasvojenkohotuksen – Mitä uutta on tarjolla?

Orbea on julkaissut Rise -sähköpyörästään 2023-mallit. Pyörä on kokenut pienen kasvojenkohotuksen ja näin ollen tarjolla on useita uudistuksia aikaisempaan versioon.

#emtb

109: Kuinka treenata paremmin ja täysin uusi Orbea Wild, vieraana Antti Kuitto

Antti Kuitto on tällä kertaa mukana jaksossa, ja puheenaiheena on Orbean uusi sähköpyörä sekä maastopyöräilijän treenaaminen. Ota vinkit talteen ja suunnittele Antin opeilla talvikauden harjoitteluasi!

#Antti Kuitto

Orbea Oiz – uusittu 120mm xc-tykki

Orbea on julkaissut uuden versionsa maailmallakin xc-kisoissa mainetta niittäneestä Oizista. Joustomatka on nyt 120mm ja painoa kevyimmälle versiolle on punnittu alle 10kg. Pyörä on nyt entistä kykenevämpi, kun geometria on muuttunut taas hieman loivemmaksi ja pidemmäksi.

#oiz

OQUO – Uusi mtb-kiekkomerkki markkinoille

Espanjalainen pyörävalmistaja Orbea on juuri lanseerannut uuden kiekkobrändinsä, OQUOn. OQUO luokittelee itsensä premium-tason kiekkovalmistajaksi ja materiaalit on valittu huolella yhdessä ammattitaitoisen kehitystiimin kanssa. OQUOn kotipaikka sijaitsee Espanjan Baskimaalla, jossa kiekot on kehitetty, valmistettu ja testattu. Korkealaatuisen lopputuloksen takaavat tiimin innovaatiot ja korkealaatuiset valmistusmenetelmät. Kiekkojen kehitystyö luonnollisesti jatkuu edelleen lanseerauksenkin jälkeen ja täten pystytään jatkossa reagoimaan […]

#kiekot