Sisäpyöräilyn tärkeimmät varusteet

Oletko joskus miettinyt, että harjoitusvastus olisi hyvä treenikumppani, mutta et ole kuitenkaan innostunut selvittämään mitä kaikkea alkuun pääseminen vaatii? No eipä hätää, sillä Kuraläppä on koonnut pikaoppaan harjoitusvastuksella harjoittelun aloittamiseen! Artikkeli on tehty yhteistyössä Garminin kanssa.

#älyharjoitusvastus

Tacx NEO 3M – Harjoitusvastus integroiduilla liikelevyillä

On taas se aika vuodesta, kun esiin on kaivettu harjoitusvastukset tai harkitsemme uuden älyharjoitusvastuksen hankkimista. Tacx esittelee tänään uuden Neo 3M Direct Drive älyvastuksen, joka on suunniteltu tarjoamaan aiempaa realistisen ajotuntuman, jotta sisäpyöräily olisi entistäkin paremmin ulkona tapahtuvaa pyöräilyä simuloivaa.

#sisäpyöräily

Kuinka maastopyöräilijä voi hyödyntää harjoitusvastusta harjoittelussa

Rankkasateet syksyllä, kovat pakkaset talvella, mutakelit keväällä ja varusteiden loputon pyykkääminen. Tässä muutama syy, jotka saavat pohtimaan kannattaako lähteä maastoon ajamaan tunnin - parin lenkkiä. Onneksi ulkona ajaminen ei ole ainut vaihtoehto myöskään maastopyöräilijälle ja kovankin lenkin voi ajaa vaikka telkkarin edessä.

#Garmin

116: Kuinka maastopyöräilijä voi hyödyntää harjoitusvastusta harjoittelussa?

Kaikki ja hieman lisää siitä, kuinka maastopyöräilijä voi hyödyntää harjoitusvastusta treeneissään, ota uusin jakso kuunteluun!

#Garmin