114: Kuinka maastopyöräilijä voi testata itseään?

Kuinka maastopyöräilijä voi testata itseään, ja mitä hyötyä testaamisesta voisi olla? Aiheen äärellä Bob, Antti Ukkonen ja testaamisen asiantuntija Juha Sorvisto.

 

Tämänkertaisessa jaksossa Bob selvittää, kuinka maastopyöräilijä voi testata itseään. Vieraana studiossa on testeissä käynyt sähköpyöräenduron Suomen mestari Antti Ukkonen, sekä Liikuntakeskus Pajulahden liikuntafysiologi Juha Sorvisto. Antti kävi joulukuun alussa Juhan testeissä, ja jaksossa käydään läpi myös sitä, kuinka Antin testi sujui, ja hieman sitä mitä Antti voisi pitää silmällä talven treenien ajan. Jakso on aikamoinen tietopaketti treenaamisesta ja testaamisesta kiinnostuneille, sillä Juha käy kattavasti läpi erilaisia testausmenetelmiä ja niiden mahdollisia hyötyjä. Keskustelu testaamisesta ja kehittymisestä on pureskeltu niin ymmärrettävään muotoon, että jakso varmasti antaa paljon myös peruskuntoilijoille.

 

Jakso on nauhoitettu yhteistyössä Garminin kanssa.

 

Antti instagramissa @andy_thunder_

Juha instagramissa @sorvistojuha

Antin tulokset ja jaksossa mainittu artikkeli https://www.kuralappa.fi/kaikki-jutut/kehity-maastopyorailijana-testaaminen-treenin-tukena/

 

Cyclin TopTip: Hammasharjoista ketjunpuhdistukseen työkalu

———————————————————————————-
Ota seurantaan meidän Instatili @kuralappa
Liity Kuraläpän Strava-ryhmään
Kuraläpän YouTube
Voit lähettää meille palautetta sähköpostiin kuralappa@kuralappa.fi

Kirjoittanut:

Salla

Kuraläpän ehdottomasti hauskin sekä ylivoimaisesti äänekkäin edustaja, jonka seurassa ei ole koskaan tylsää. Et usko vai? Lähde Sallan kanssa lenkille, niin 5min jälkeen tiedät mistä puhumme. Jos jatkat pidempään kuin 5min, niin opit hiljalleen mitä millainenkin kiljahdus tarkoittaa. Sallahan ei ole mikään pelkkä kaunis hattuteline, vaan pitkän kokemuksen omaava maastopyöräilijä, jonka salainen (nyt julkinen) intohimo on Emmerdale.