112: Onko harrastaminen aina pelkkää kehittymistä ja uuden oppimista?

Jakson numerosta huolimatta nyt ei ole hätä, vaan tarjolla on paljonkin puhetta siitä kuinka maastopyöräilijä voi olla armollinen itseään kohtaan.

Studiossa Salla ja Sari ”Sarpale” Jokinen puhuvat harrastamisesta ja siitä, täytyykö aina kehittyä? Jokainen varmasti tunnistaa sen ilon tunteen, kun huomaa oppivansa uutta, kunto nousee ja ennen jännittäneet paikat poluilla sujuvat nykyään kuin leikiten. Kehittyminen harrastuksessa on ihanaa ja innostavaa! Mutta voiko kehittyminen edes aina olla pelkkää nousujohteista iloittelua? Mistä voisi johtua, että joskus kehitys tyssää tai ainakin ottaa takapakkia, ja kuinka siihen voi suhtautua tai kääntää kehityskäyrää taas positiiviseen suuntaan? Varsinkin pidemmän aikaa harrastaneille nämä tuntemukset varmastikin ovat tuttuja. Maastopyöräily lajina on myös niin monipuolinen, että kehitystä voi tapahtua monella eri osa-alueella. Myös harrastamisen muoto voi muuttua harrastusvuosien aikana. Ota jakso kuunteluun niin kuulet, kuinka Salla ja Sari suhtautuvat näihin pohdintaa vaativiin aiheisiin.

Tällä viikolla uutisissa mukana:

0:17:05 Uudistettu Orbea Rise 

0:22:22 Scott Lumen

0:29:44 Commencal T.E.M.P.O.

Hugo Frixtalon ja uusi Commencal T.E.M.P.O. https://www.youtube.com/watch?v=3DgTL4iVLqE

Cyclin TopTip: Pyörimissuunnan merkkaaminen vanteeseen helpottaa renkaiden vaihtamista.

 


Ota seurantaan meidän Instatili @kuralappa
Liity Kuraläpän Strava-ryhmään
Kuraläpän YouTube
Voit lähettää meille palautetta sähköpostiin kuralappa@kuralappa.fi

Kirjoittanut:

Salla

Kuraläpän ehdottomasti hauskin sekä ylivoimaisesti äänekkäin edustaja, jonka seurassa ei ole koskaan tylsää. Et usko vai? Lähde Sallan kanssa lenkille, niin 5min jälkeen tiedät mistä puhumme. Jos jatkat pidempään kuin 5min, niin opit hiljalleen mitä millainenkin kiljahdus tarkoittaa. Sallahan ei ole mikään pelkkä kaunis hattuteline, vaan pitkän kokemuksen omaava maastopyöräilijä, jonka salainen (nyt julkinen) intohimo on Emmerdale.