GASGAS Bicycles suurin odotuksin tulevaan kilpailukauteen

GASGAS on innoissaan voidessaan ilmoittaa virallisen polkupyörätiiminsä uusista jäsenistä, ruotsalaisesta Simon Carlsonista ja ranskalaisesta Alexandre Fayollesta. Simon ja Alex liittyvät mukaan osaksi viiden kuljettajan tiimiä, johon kuuluvat entuudestaan Johannes Fischbach, Alex Marin ja Adrian Guggemos.

#emtb

Orbea Rise koki kasvojenkohotuksen – Mitä uutta on tarjolla?

Orbea on julkaissut Rise -sähköpyörästään 2023-mallit. Pyörä on kokenut pienen kasvojenkohotuksen ja näin ollen tarjolla on useita uudistuksia aikaisempaan versioon.

#emtb

Whyten uusi e-180 Works MX saapuu markkinoille Boschin tuoreella CX Race -moottorilla

Whyte julkaisi juuri heidän tuoreimman ja herkullisimman gravity-orientoituneen sähköpyörän mallinimeltään e-180 Works MX. Erittäin mielenkiintoisen julkaisusta tekee se, että kyseinen pyörä on tiettävästi yksi ensimmäisistä pyöristä, joka tuodaan myyntiin uudella kisakireällä Bosch Performance Line CX Race -moottorilla.

#ebike

Enduro E-series Finland 2022, 4/4 Nuuksio

Suomen Enduro E-seriesin kauden päätöskilpailu ajettiin menneenä viikonloppuna etelä-Suomen kauniissa maisemissa Nuuksiossa. Kauden aikana kovaa tahtia pitänyt kuopiolainen Antti Ukkonen oli mukana tärkeässä kauden neljännessä kisassa. Kyseessä oli myös ensimmäinen kokonainen kausi sähköpyörille suunnattua omaa endurosarjaa, missä erikoiskokeet olivat suunniteltu nimenomaan sähköpyörien ominaisuuksia silmällä pitäen. Kilpailun jälkeen pyysimme Anttia kasaamaan Kuraläpälle kisaraporttia Nuuksion kilvanajosta.

#ebike