GASGAS Bicycles suurin odotuksin tulevaan kilpailukauteen

Alex Fayolle ja Simon Carlsson
GASGAS on innoissaan voidessaan ilmoittaa virallisen polkupyörätiiminsä uusista jäsenistä, ruotsalaisesta Simon Carlsonista ja ranskalaisesta Alexandre Fayollesta. Simon ja Alex liittyvät mukaan osaksi viiden kuljettajan tiimiä, johon kuuluvat entuudestaan Johannes Fischbach, Alex Marin ja Adrian Guggemos.

Tiedote: GASGAS

Simon Carlson ja Alex Fayolle liittyvät osaksi virallista GASGAS-kilpatiimiä

Tästä vuodesta on tulossa todella jännittävä GASGAS-polkupyörille, kun merkin virallisen kuljettajatiimin vahvuus kasvaa Carlsonin ja Fayollen liittymisen myötä viiteen. Molemmat kuljettajat omaavat erittäin rennon ja nopean ajotyylin, sekä GASGAS-brandille ominaisen hauskan ja luonnonläheisen luonteen, jotka kuvastavat GASGAS:n arvoja täydellisesti.

Ruotsissa syntynyt ja kasvanut, 25-vuotias Simon Carlsson, on puhdasverinen maastopyöräilijä, joka rakastaa kaksipyöräisiä ja luonnossa liikkumista. Simon ei nauti paikallaan olemisesta, vaan etsii jännitystä ja vauhtia aina sieltä mistä mahdollista, ja juuri tätä GASGAS Bicycles toivoo näkevänsä kuljettajiltaan. Suomalaisittain jännittävä uutinen on, että Simon ajaa kansainvälisten kilpailujen lisäksi myös täyden eMTB SM-sarjan, jossa hänen tavoitteenaan ovat henkilökohtainen suomenmestaruus ja merkkikohtainen joukkue-suomenmestaruus. Simon osallistui viime kaudella kahteen SM-sarjan osakilpailuun, ja voitti niistä molemmat.

Alex Fayolle on todella nopea ranskalainen, jonka silkinpehmeä ajotyyli saa lajin näyttämään todella helpolta. Alex omaa taustan UCI Downhill MTB World Cup-sarjasta, jossa hän menestyi erinomaisesti, ennen siirtymistään eMTB-luokkaan kaksi vuotta sitten. Alex kertoo tiimiin liittymisen myötä olevansa tällä hetkellä enemmän rakastunut ajamiseen, kuin koskaan aikaisemmin urallaan.

Simon Carlsson:

“Odotan todella innoissani GASGAS:lla kilpailemista. Pyörän ajotuntuma on kuin unelmani olisivat käyneet toteen. Viime kausi oli ensimmäinen pelkässä eMTB-luokassa, ja tunnen oppineeni kauden aikana paljon. Meillä on GASGAS-tiimissä jo nyt todella hyvä tunnelma, joten en malta odottaa että saamme uuden kauden käyntiin ja pääsemme tien päälle tiimin kanssa. Tästä tulee hauska vuosi!”

Alex Fayolle:

“On upea mahdollisuus minulle henkilökohtaisesti liittyä GASGAS-tiimiin tänä vuonna. Olen todella innoissani päästessäni työskentelemään tiimin motivoituneen ja ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa. Tästä tulee kolmas kauteni eMTB-luokassa, ja Haluan auttaa tiimiä ottamaan askeleita eteenpäin kokemukseni avulla. Yhdessä GASGAS-tiimin kanssa pystymme tekemään hienoja asioita, ja merkin tulevaisuudessa on suunnitteilla paljon mahtavia innovaatioita. Olen innoissani saadessamme kauden käyntiin!”

 

GASGAS Bicycles Nordic -tiimi mukaan EMTB SM-SARJAAN

Ruotsalainen ammattikuljettaja Simon Carlsson lähtee kauteen suurimpana mestarisuosikkina, Sanna Kärkkäinen naisten eMTB-luokan kärkikuljettajakandidaattina, ja Aleksi Jukola täydentää tiimin joukkue-suomenmestaruustavoitteet henkilökohtaisella podium-potentiaalillaan täydellisesti.

Aleksi Jukola siirtyy polkupyörien parissa täksi kaudeksi GASGAS:n ohjaimiin. Viime kaudella eMTB SM-sarjassa debytoinut ja seitsemänneksi sijoittunut 29-vuotias kuljettaja lähtee uuteen SM-kauteen luottavaisin mielin tavoittelemaan podium-sijoituksia, ja taistelemaan tosissaan joukkue-suomenmestaruudesta yhdessä tiimin muiden kuljettajien kanssa.

Moottoripyöräenduron World Cup-voittaja Sanna Kärkkäinen liittyy osaksi GASGAS-tiimiä. Kuva: @twentyfour_media

Vuoden 2018 moottoripyöräenduron naisten World Cup-voittaja Sanna Kärkkäinen liittyy myös osaksi GASGAS:n polkupyörätiimiä. Sannalla ei ole aikaisempaa kokemusta kilpailemisesta polkupyörillä SM-tasolla, mutta hänen tinkimätön työmoraali ja positiivinen asenne luovat uskoa odottaa onnistumisia kilpailuissa, sekä tasaista kehittymistä kauden mittaan.

Aleksi Jukola: ”On todella mahtavaa liittyä mukaan GASGAS-tiimiin. Pyörä tuntuu todella hyvältä ja helpolta ajaa. Viime vuosi oli ensimmäinen fillariendurohommissa ja kilpailuissa, ja se oli todella opettavainen ja ennen kaikkea hauska. Hyvällä ryhmähengellä ja töiden tekemisellä hauskuus edellä on ennenkin saatu tulosta aikaiseksi, joten odotan innolla tulevaa kautta, ja että päästään työskentelemään tällä porukalla.”

Sanna Kärkkäinen: ”Olen todella innoissani sekä kiitollinen tästä mahdollisuudesta. Kolme vuotta sitten jättäydyin pois moottoripyörien kilpailumaailmasta, ja tänä aikana olen saanut kokea lajiani uudesta näkökulmasta. Enduroa ja crossia olen harrastanut ja tehnyt paljon valmennuksia, ja vastapainoksi pyöräily on tullut isoksi osaksi treenaamistani. Kilpailijan luonne on kova, ja halu koetella omia rajoja ei ole hävinnyt mihinkään, joten nyt lähdetään katsomaan omaa tasoa GASGAS-sähköpolkupyörän kanssa.”

GASGAS Bicycles toivottaa uudet kuljettajat lämpimästi tervetulleeksi perheeseen!

Tiimin menestystä ja kuulumisia voit seurata Instagramissa seuraavilla kanavilla –
@gasgas.bicycles
@gasgasnordic

Kirjoittanut:

Bob

Mies, jonka aina liikkeessä pysyvät aivot ovat alkujaan Kuraläpän idean takana. Ilman Bobia ei olisi Kuraläppää. Bob on monitaituri ja perheenisä, jolla on sana hallussa ja kamera pysyy kädessä. Kova kestävyysurheilutausta rakensi Bobista sen kovaa ajavan koneen, joka nykyään viihtyy enemmän enskaisammilla poluilla. Rakastaa pyöräspeksaamista, jopa melkein enemmän kuin pyöräilyä itseään.