Keskustele – mitä pyöriä sinulla on ollut?

Kuraläpän podcastin uusimman jakson aiheena oli mitä kaikkia pyöriä olemme omistaneet harrastuksemme aikana. Ota jakso kuunteluun ja osallistu keskusteluun - olisi kiva kuulla milloin aloitit harrastamisen ja mitä pyöriä sinulla on ollut. Mikä pyörä on jäänyt erityisesti mieleesi ja miksi? Slaidaa kommentteihin, olit sitten omistanut yhden tai sata pyörää - kaikkien tarinat kiinnostavat!

Bob ja Salla lähtevät oikein kunnolla muistelon tielle, kun he käyvät läpi mitä kaikkia pyöriä he ovat omistaneet. Mistä harrastus lähti liikkeelle, mikä pyörä on ollut se merkityksellisin? Mitä muistoja entisiin pyöriin liittyy, ja mitkä asiat ovat tehneet tietyistä pyöristä niin kovin mieleenpainuvan? Jaksoa kuunnellessa väkisin tulee olo, että onko tämä enää terveellä pohjalla. Mutta eihän se ole edes harrastus eikä mikään, jos siihen ei mene kaikki aika, raha ja terveys. Enjoy!

Jaksossa puheenaiheina:

0:22:17 Red Bull Hardlinen peruuntuminen

0:29:24 Sram GX Eagle Transmission

0:37:24 Trek Fuel EX-e alumiini

0:43:51 Mitä pyöriä me olemme omistaneet?

 

Suositteluissa mainitut linkit:

Mustavuori 24h Everesting Challenge https://fb.me/e/GN82KwMr

Red Bull Beyond the Line https://www.redbull.com/int-en/shows/beyond-the-line

 


Ota seurantaan meidän Instatili @kuralappa
Liity Kuraläpän Strava-ryhmään
Kuraläpän YouTube
Voit lähettää meille palautetta sähköpostiin kuralappa@kuralappa.fi

Kirjoittanut:

Salla

Kuraläpän ehdottomasti hauskin sekä ylivoimaisesti äänekkäin edustaja, jonka seurassa ei ole koskaan tylsää. Et usko vai? Lähde Sallan kanssa lenkille, niin 5min jälkeen tiedät mistä puhumme. Jos jatkat pidempään kuin 5min, niin opit hiljalleen mitä millainenkin kiljahdus tarkoittaa. Sallahan ei ole mikään pelkkä kaunis hattuteline, vaan pitkän kokemuksen omaava maastopyöräilijä, jonka salainen (nyt julkinen) intohimo on Emmerdale.