169: Parisuhteen ja pyöräilyn yhdistäminen – mission impossible vai parasta ikinä?

Kuraläpän podcast herkistyy parisuhteiden äärelle. Mikä yhteisessä harrastuksessa on parasta? Voiko harrastuksen ja parisuhteen yhdistäminen olla haastavaa, entä jos toinen ei ymmärrä harrastusta?

Salla ja Jere ovat ystävänpäiväviikon jaksossa osuvasti rakkauden äärellä, sillä tällä kertaa aiheena on pohtia pyöräilyharrastuksen ja parisuhteen yhdistämistä. Maastopyöräily ja muutkin pyöräilylajit ovat parisuhteissa helposti eripuraa aiheuttavia lajeja, sillä toiselle voi olla hankala selittää miksi lenkit venyy aina pitkiksi, onko pyörää säilytettävä asunnossa sisällä ja miksi säästöt sulavat pyörähankintoihin. Toisaalta, pyöräily voi olla parisuhteen liima jonka parissa koetaan yhteisiä elämyksiä. Jakson juontajakaksikko on rehellisenä omista parisuhteistaan ja niiden yhdistämisestä harrastukseen, ja jaksossa kuullaan myös teidän kuuntelijoiden lähettämiä ajatuksia aiheeseen liittyen. Hyvää ystävänpäivää!

 

Jakson jaksosponsorina toimii 2023 Vuoden Bike Park -tittelin voittanut Ruka Bike Park

Rukan kesän 2024 bike parkin kausikortit ovat nyt myynnissä Rukan verkkokaupassa, halvin ennakkohinta on voimassa 31.3. asti.

 

Suositukset:

The Ride Companion podcastin jakso Rob Warner opens up

Haribo Click Mix Sour

 


Ota seurantaan meidän Instatili @kuralappa
Seuraa myös Soraläppää Instagramissa @soralappa
Liity Kuraläpän Strava-ryhmään
Kuraläpän YouTube
Voit lähettää meille palautetta sähköpostiin kuralappa@kuralappa.fi

Kirjoittanut:

Salla

Kuraläpän ehdottomasti hauskin sekä ylivoimaisesti äänekkäin edustaja, jonka seurassa ei ole koskaan tylsää. Et usko vai? Lähde Sallan kanssa lenkille, niin 5min jälkeen tiedät mistä puhumme. Jos jatkat pidempään kuin 5min, niin opit hiljalleen mitä millainenkin kiljahdus tarkoittaa. Sallahan ei ole mikään pelkkä kaunis hattuteline, vaan pitkän kokemuksen omaava maastopyöräilijä, jonka salainen (nyt julkinen) intohimo on Emmerdale.