152: Marko Melko ja MTB Rally – kisaamisen hauskuus ja uudet ulottuvuudet harrastamiseen

MTB Rally - laadukkaita kisoja, hyvää fiilistä ja osallistumiskynnyksen madaltamista. Näihin kisoihin voit osallistua haastaaksesi itseäsi, Suomen kärkeä, tai vain fiilistelläksesi ajamisen riemua ajokamujen kanssa!

Salla saa tällä kertaa vieraaksensa Marko Melkon, joka on mies MTB Rallyn takana. MTB Rally järjestää erilaisia kisoja, jonne ovat kaikki tervetulleita aloittelevista kuskeista aina kisanaamoihin asti. Salla ja Marko juttelevat siitä, mikä erottaa MTB Rallyn kisat muista Suomen kisoista, mitä kilpailuiden järjestäminen vaatii ja mitä kaikkea kisaaminen voi harrastajalle antaa. Olisiko tässä tulevalle kaudelle jotain lisämaustetta sinunkin harrastukseesi?

MTB Rallyn nettisivut www.mtbrally.com

MTB Rally Instagramissa @mtbrallycom

Marko Instagramissa @markomelko

Suosituksissa mainittu linkki:

YouTube Ryden Dirty – I learned to jump at 40 years old

 


Ota seurantaan meidän Instatili @kuralappa
Liity Kuraläpän Strava-ryhmään
Kuraläpän YouTube
Voit lähettää meille palautetta sähköpostiin kuralappa@kuralappa.fi

Kirjoittanut:

Salla

Kuraläpän ehdottomasti hauskin sekä ylivoimaisesti äänekkäin edustaja, jonka seurassa ei ole koskaan tylsää. Et usko vai? Lähde Sallan kanssa lenkille, niin 5min jälkeen tiedät mistä puhumme. Jos jatkat pidempään kuin 5min, niin opit hiljalleen mitä millainenkin kiljahdus tarkoittaa. Sallahan ei ole mikään pelkkä kaunis hattuteline, vaan pitkän kokemuksen omaava maastopyöräilijä, jonka salainen (nyt julkinen) intohimo on Emmerdale.