134: Kun asiat eivät mene aivan niin kuin Strömsössä – kuinka varautua tilanteisiin missä asiat menevät mönkään

Mitä teet silloin kun kaikki ei mene suunnitelmien mukaan? Puhetta pahimpaan varautumisesta ja siitä, miten kaikki ei mene aina niin kuin on toivonut.

Salla ja Sari valtaavat studion, ja tällä kertaa puhutaan siitä kuinka varautua pahimpaan. Maastopyöräily lajina on sellainen jossa on potentiaalia sattua ja tapahtua, aina eksymisestä eväiden loppumiseen asti. Puhumattakaan kinkkisemmistä skenaarioista. Sari ja Salla myös itse paljastavat mihin asioihin ei aina tule varautuneeksi, joten myös studion väelle päivän aihe toimii hyvänä muistutuksena. Toivottavasti myös kaikille kuuntelijoille, olit sitten uusi lajin parissa tai pidempään harrastanut. Keskustelua myös Sallan ajamasta (yrittämästä ja keskeytetystä) Tour de Tuusulanjärvestä ja kevään korvalla avattavista bikeparkeista.

Jakson puheenaiheet:

0:06:11 Redbull Hardlinen kuskilista on julkaistu – kovia yllätysnimiä mukana!

0:18:53 Crankworx Cairns – Slopestyle

0:39:55 Päivän aihe – kun asiat menevät pieleen

Suosituksissa mainitut linkit:

Santa Cruz Syndicate Road Rules https://youtu.be/9SUEppEpS90

Heather Munive YouTube https://www.youtube.com/@HeatherMunive

 


Ota seurantaan meidän Instatili @kuralappa
Liity Kuraläpän Strava-ryhmään
Kuraläpän YouTube
Voit lähettää meille palautetta sähköpostiin kuralappa@kuralappa.fi

Kirjoittanut:

Salla

Kuraläpän ehdottomasti hauskin sekä ylivoimaisesti äänekkäin edustaja, jonka seurassa ei ole koskaan tylsää. Et usko vai? Lähde Sallan kanssa lenkille, niin 5min jälkeen tiedät mistä puhumme. Jos jatkat pidempään kuin 5min, niin opit hiljalleen mitä millainenkin kiljahdus tarkoittaa. Sallahan ei ole mikään pelkkä kaunis hattuteline, vaan pitkän kokemuksen omaava maastopyöräilijä, jonka salainen (nyt julkinen) intohimo on Emmerdale.