115: Maastopyöräilijän uudenvuodenlupaukset – kommentoi artikkeliin omasi!

Uudenvuodenlupaukset - mitä meinaat toteuttaa tänä vuonna pyöräilyn parissa? Mitä lupaat jättää tekemättä? Jätä omat lupauksesi kommenttikenttään!

 

Salla ja Mika ovat äänessä vuoden ensimmäisessä jaksossa, joka päättää samalla Kuraläpän kahden viikon joulutauon. Vuoden vaihteelle sopivasti keskustelussa on pohdintaa menneestä ja tulevasta vuodesta, sekä tietenkin uudenvuodenlupaukset maastopyöräilijöiden tyyliin. Mitä lupaamme toteuttaa, mitä lupaamme että emme tule toteuttamaan ja lupaus jonka teemme, mutta tiedämme vielä rikkovamme sen. Onnellista uutta vuotta 2023 kaikille Kuraläppä podcastin kuuntelijoille!

 

Puheenaiheina tällä kertaa:

0:18:44 Pinkbike Academy kauden 3 jälkipyykki

0:37:15 Maastopyöräilijän uudenvuodenlupaukset

Cyclin TopTip: Menkää ajamaan

 

———————————————————————————-
Ota seurantaan meidän Instatili @kuralappa
Liity Kuraläpän Strava-ryhmään
Kuraläpän YouTube
Voit lähettää meille palautetta sähköpostiin kuralappa@kuralappa.fi

Kirjoittanut:

Salla

Kuraläpän ehdottomasti hauskin sekä ylivoimaisesti äänekkäin edustaja, jonka seurassa ei ole koskaan tylsää. Et usko vai? Lähde Sallan kanssa lenkille, niin 5min jälkeen tiedät mistä puhumme. Jos jatkat pidempään kuin 5min, niin opit hiljalleen mitä millainenkin kiljahdus tarkoittaa. Sallahan ei ole mikään pelkkä kaunis hattuteline, vaan pitkän kokemuksen omaava maastopyöräilijä, jonka salainen (nyt julkinen) intohimo on Emmerdale.