109: Kuinka treenata paremmin ja täysin uusi Orbea Wild, vieraana Antti Kuitto

Antti Kuitto on tällä kertaa mukana jaksossa, ja puheenaiheena on Orbean uusi sähköpyörä sekä maastopyöräilijän treenaaminen. Ota vinkit talteen ja suunnittele Antin opeilla talvikauden harjoitteluasi!

Tätä jaksoa on toivottu ja paljon! Kuraläpältä on sen alkuajoista asti toivottu jaksoa, jossa käytäisiin läpi maastopyöräilijän harjoittelua ja ominaisuuksien kehittämistä. Tässä jaksossa pureudumme maastopyöräilijän harjoitteluun ja perehdymme kunnon ja kestävyyden kehittämiseen. Bobilla studiossa mukana aiheesta puhumassa Orbean brändilähettiläs Antti Kuitto, joka on pitkän linjan kisakuski ja perehtynyt treenaamiseen monien vuosien ajalta. Antti on pitkän pyöräilyuransa aikana ehtinyt ajaa monenlaista pyörää ja erilaisia kilpailuja, hyvinkin menestyksekkäästi. Bob kyselee Antilta parhaat tipsit kuntoilijoiden sekä kisaajien tarpeet huomioiden. Kuulet myös hieman siitä kuinka Antti itse treenaa ja on vuosien mittaan treenannut. Jaksossa käydään läpi myös pitkä lista kysymyksiä mitä te kuuntelijat saitte meille etukäteen lähettää.

Treenaamisen lisäksi Bob ja Antti pääsevät kertomaan uutuudesta nimeltä Orbea Wild. Wild on Orbean täystehoinen sähköpyörä, josta julkaistiin juuri tämänkin jakson julkaisuhetkellä uudistettu versio. Kyllä nyt hemmotellaan! Jakso on nauhoitettu yhteistyössä Orbean kanssa.

Aiheet tässä jaksossa:

0:15:45 Orbea Wild

0:30:50 Antti Kuitto ja maastopyöräilijän treenaaminen

Antti Kuitto Instagramissa @xtrantza 

Cyclin TopTip: Renkaiden ylimääräiset varanastat parantavat pitoa myös kengän pohjissa


Ota seurantaan meidän Instatili @kuralappa
Liity Kuraläpän Strava-ryhmään
Kuraläpän YouTube
Voit lähettää meille palautetta sähköpostiin kuralappa@kuralappa.fi

 

Kirjoittanut:

Salla

Kuraläpän ehdottomasti hauskin sekä ylivoimaisesti äänekkäin edustaja, jonka seurassa ei ole koskaan tylsää. Et usko vai? Lähde Sallan kanssa lenkille, niin 5min jälkeen tiedät mistä puhumme. Jos jatkat pidempään kuin 5min, niin opit hiljalleen mitä millainenkin kiljahdus tarkoittaa. Sallahan ei ole mikään pelkkä kaunis hattuteline, vaan pitkän kokemuksen omaava maastopyöräilijä, jonka salainen (nyt julkinen) intohimo on Emmerdale.