PIVOT Shuttle LT

Ja sähköpyörärintamalla kuohuu taas. Kuten mallinimestäkin voi jo päätellä, kyseessä on uusi malli Pivotin Shuttle-mallistoon. Tällä kertaa kuitenkin kyseessä on enemmän gravitypainotteinen pyörä verrattuna Shuttlen aiempiin malleihin.

 

Shuttle LT on varustettu tutulla Shimanon EP8-moottorilla (85Nm) ja akun kapasiteetiksi on ilmoitettu 756Wh, joten pidemmätkin lenkit onnistuu Shuttle LT:lla. Pyörästä löytyy takaa joustoa 160mm ja se tulee varustettuna FOX:n 170mm keulalla.

Pyörä taipuu helposti kovempaankin ajoon

Shuttle LT:ia suunnitellessa kerrotaan Pivotin insinöörien hakeneen inspiraatiota pitkäjoustoisesta luomumallista, Firebirdistä. Shuttle LT:n kerrotaan olevan mainio alaspäin tultaessa pitkän joustomatkansa ansiosta, mutta toki Pivotilta kerrotaan pyörän olevan erittäin kynevenäinen myös ylämäkeen polkiessa.

Geometria (L-koko, low asetus):
Keulakulma 64°
Satulaputken kulma 77°
Reach 488mm
Stack 653mm
Takahaarukan pituus 441mm
BB drop 22mm
Vaakaputken pituus 650mm
Akseliväli 1282mm

Team XTR -versiosta löytyy FOX:n Factorya keulilta.

Shuttle LT:ia löytyy kahta eri buildia, Ride SLX/XT tai Team XTR. Ride SLX/XT on varustettu FOX:n Performance -tason keulalla ja Team XTR Factory -tason keulalla.
Värivaihtoehtoina löytyy sinertävä Bass Boat Tri Tone tai vihertävä Northern Lights Green. Runkokokoja löytyy S-XL.

Northern Lights Green
Bass Boat Tri Tone

Hinnat:
Pivot Shuttle SL Ride SLX/XT 9.999€
PIvot Shuttle SL Team XTR 11.999€

Kirjoittanut:

Jere

Jere solahti mukaan Kuraläpän jengiin hieman kuin vahingossa. Tai niin hänelle uskoteltiin, vaikka päätös Jeren mukaan pyytämisestä oli tehty jo ennen kuin Jere sitä osasi epäilläkään. Tämä Turun oululainen on nimittäin todella symppis, mutta lisäksi hyvä kaikessa mihin ryhtyy. Ja Jerehän ryhtyy! Nopeasti pyöräilyn aloittamisen jälkeen Jere oli jo mukana podcastissa puhumassa lajin hienoudesta. Jeren käsialaa ovat myös Kuraläpän videot ja osa valokuvista.