Jesse Melamed liittyy Canyon CLLCTV Enduro -tiimiin

Kuva: Sterling Lorence / @eyeroam
Hallitse EWS-mestari Jesse Melamed liittyy Canyonin tiimiin Rocky Mountainilta pitkän yhteisen taipaleen päätteeksi

Canyonin lehdistötiedote:

Kuukausia kestäneiden huhujen jälkeen Canyon CLLCTV Enduro Team on ylpeä voidessaan ilmoittaa, että hallitseva Enduro World Series -voittaja Jesse Melamed liittyy heidän Enduro-joukkueeseensa vuonna 2023. Dimitri Tordon ja Jose Borgesin rinnalla ajava Jesse täydentää yhden Enduro-sarjan kilpailukykyisimmistä tiimeistä.

Kuva: Sterling Lorence / @eyeroam

Jesse voitti viime vuoden Enduro World Seriesin kokonaiskilpailun mestaruuden tiukan kauden jälkeen. Tämä ei kuitenkaan ole ensimmäinen kerta, kun whistleriläinen on sijoittunut sarjan korkeimmalle sijalle. Jesse nousi voittajaksi myös vuoden 2020 kilpailukauden päätteeksi, vaikka tällä kertaa titteliä ei jaettu lyhennetyn kauden vuoksi. Tekniset seikat sikseen. Ei ole epäilystäkään siitä, että Melamedista on viime vuosina tullut yksi maailman nopeimmista endurokilpailijoista.

Jesse on osoittanut uskomatonta nopeutta viime kausina, ja jo nyt hänen panoksensa ja lähestymistapansa kilpa-ajoon ja nopeuden löytämiseen radalla ovat olleet erittäin arvokkaita. Epäilemättä Jesse tuo tiimiin tärkeän ulottuvuuden. Hänen loistavat suorituksensa auttavat meitä nousemaan seuraavalle tasolle yhtenä UCI:n EDR-kauden innostavimmista joukkueista.
– Fabien Barel

Kuva: Sterling Lorence / @eyeroam

Canyon CLLCTV Enduro -joukkueella on pitkä lista voittoja ja palkintopallisijoituksia lajin alkuvuosista lähtien, ja se on innoissaan saadessaan kokoonpanoonsa toisen valtavan lahjakkuuden. Liittyminen Canyon CLLCTV -tiimiin antaa Jesselle toivottavasti kaiken, mitä hän tarvitsee jatkaakseen taistelua mestaruuksista.

Olen innoissani saadessani olla osa Canyon CLLCTV:tä! Canyon on brändi, joka suhtautuu intohimoisesti kilpaurheiluun ja joka tulee aina venyttämään mahdollisen rajoja, ja se on jännittävä matka, johon on mukava kuulua. En malta odottaa, mitä voimme saavuttaa yhdessä.
Jesse Melamed

Kuva: Sterling Lorence / @eyeroam

Canyon CLLCTV Factory Enduro Team on onnekas voidessaan tehdä yhteistyötä alan parhaiden yhteistyökumppaneiden kanssa kunnian metsästyksessä. SRAM, RockShox, Troy Lee Designs, DT Swiss, Maxxis, Crankbrothers, Ergon, E-13, Chris King, Dynamic Bike Care ja Maurten tukevat tiimiä vuonna 2023.

Kuva: Sterling Lorence / @eyeroam

Uusi kausi alkaa 25. maaliskuuta Tasmaniassa, Australiassa. Seuraa kaikkea tiimin toimintaa osoitteessa https://www.instagram.co/canyon_cllctv/.

 

 

Kirjoittanut:

Bob

Mies, jonka aina liikkeessä pysyvät aivot ovat alkujaan Kuraläpän idean takana. Ilman Bobia ei olisi Kuraläppää. Bob on monitaituri ja perheenisä, jolla on sana hallussa ja kamera pysyy kädessä. Kova kestävyysurheilutausta rakensi Bobista sen kovaa ajavan koneen, joka nykyään viihtyy enemmän enskaisammilla poluilla. Rakastaa pyöräspeksaamista, jopa melkein enemmän kuin pyöräilyä itseään.