139: Maastopyöräily – pelkkiä pettymyksiä ja henkistä kasvua

Millaisia odotuksia luomme harrastuksellemme? Paljonko ehdimme ajaa, missä kunnossa olemme ja kuinka kovia sendaajia meidän pitäisi olla? Välillä harrastamisen parissa kokee pettymyksen tuntemuksia kun todellisuus ja odotukset eivät kohtaa. Toisaalta, odotukset voivat olla myös eteenpäin vievä motivoiva voima.

Jere ja Salla juttelevat tämänkertaisessa jaksossa maastopyöräilyssä koetuista hankalista tunteista. Mitä odotuksia meillä voi harrastuksen parissa olla ja mistä odotukset tulevat? Harrastuksen parissa väistämättä koetaan myös pettymyksiä. Mihin me olemme pettyneet itsessämme tai harrastuksessa, ja voisiko näihin tunteisiin suhtautua jotenkin rakentavasti? Tällaista tällä kertaa!

 

Jaksossa puhututtaa seuraavat aiheet:

0:16:29 Crankworx Inssbruck

0:27:57 Pari sanaa Val di Fassan Enduro World Cupista

0:33:34 Päiväin aihe – odotukset ja pettymykset maastopyöräilyn parissa

 

 


Ota seurantaan meidän Instatili @kuralappa
Liity Kuraläpän Strava-ryhmään
Kuraläpän YouTube
Voit lähettää meille palautetta sähköpostiin kuralappa@kuralappa.fi

Kirjoittanut:

Salla

Kuraläpän ehdottomasti hauskin sekä ylivoimaisesti äänekkäin edustaja, jonka seurassa ei ole koskaan tylsää. Et usko vai? Lähde Sallan kanssa lenkille, niin 5min jälkeen tiedät mistä puhumme. Jos jatkat pidempään kuin 5min, niin opit hiljalleen mitä millainenkin kiljahdus tarkoittaa. Sallahan ei ole mikään pelkkä kaunis hattuteline, vaan pitkän kokemuksen omaava maastopyöräilijä, jonka salainen (nyt julkinen) intohimo on Emmerdale.