Videopoiminta: The 9 Wheels

Kuva: Les9Roues
Jos katsot tällä viikolla vain yhden videon, niin tässä olisi siihen asiallinen vaihtoehto. The 9 Wheels - minidokumentti kertoo Schneebergerin perheen rohkeaa tarinaa.

The 9 Wheels koostuu kahdesta tulevaisuuden maastopyörätähdestä Emricstä (10) ja Raoulista (13) sekä vanhemmista Tonista ja Laetitiasta. He asuvat asuntoautossaan kotiopettaen lapsiaan ja matkustavat bikeparkeista toiseen eri puolilla Eurooppaa. Idea elämänmuutokseen tuli, kun Laetitialla todettiin hermoston rappeutumissairaus. Elokuva kertoo, millaista on elää rappeuttavan sairauden kanssa, veljesrakkaudesta, vanhempien sitoutuneisuudesta ja lopulta siitä, millaista on elää päivä kerrallaan. Tämä elokuva on täynnä tunteita, sielua, toivoa ja kuvamateriaalia neljästä tyypistä,  jotka ovat kaikki kovia tahoillaan!

Perheen instagram

Kirjoittanut:

Bob

Mies, jonka aina liikkeessä pysyvät aivot ovat alkujaan Kuraläpän idean takana. Ilman Bobia ei olisi Kuraläppää. Bob on monitaituri ja perheenisä, jolla on sana hallussa ja kamera pysyy kädessä. Kova kestävyysurheilutausta rakensi Bobista sen kovaa ajavan koneen, joka nykyään viihtyy enemmän enskaisammilla poluilla. Rakastaa pyöräspeksaamista, jopa melkein enemmän kuin pyöräilyä itseään.