Uusittu Transition Smuggler on julki!

Transition on julkaissut uuden Smugglerin, joka lukeutuu do-it-all -pyörien kykenevään joukkoon 140/130mm joustollaan. Uusin versio on yhdistelmä Spurin ja Sentinelin parhaita puolia tehden siitä kykenevän fillarin moniin tarpeisiin.

Tiedote: Transition Bikes

Luotettava työkalu kaikille poluille

Smuggler on kuin luotettava työkalu, jonka otat mukaan jokaiseen tehtävää. Se on pyörä, joka sopii kaikille poluille maastonmuodoista riippumatta.

Smugglerin 29 tuuman kiekot, 130 mm jousto takana ja 140 mm jousto edessä saattavat olla valikoimamme monipuolisin yhdistelmä. Erittäin progressiivinen vipusuhde ja mukava, luottamusta herättävä geometria tekevät siitä ahnaan kulkemaan kilometri toisensa jälkeen jopa kaikkein teknisimmässä maastossa. Se sijoittuu Spur- ja Sentinel-pyörien väliin jouston, geometrian ja kyvykkyyden suhteen, ja siitä löytyy ominaisuuksia molemmista pyöristä. Smuggler on innostava ja palkitseva pyörä mieluisimmillasi singletrackeilla, mutta se ei koskaan pidättele sinua polun muuttuessa jyrkäksi, vaan varmistaa, että nautit kaikesta.

Inspiraatio

Lähdimme Smuggler-projektiin aikomuksenamme luoda pyörä, jossa olisi Spurin nopea ja energinen tuntuma, mutta hieman enemmän joustomatkaa edessä ja takana. Lopputuloksena oli täydellinen sekoitus Spur- ja Sentinel-malleja geometrian, jouston, kyvykkyyden ja painon suhteen. PNW ei ole pelkkää alamäkeä, vaan siellä on paljon singletrackia, teknisiä polkuja ja mutkittelevia reittejä. Smuggler sopii täydellisesti päivään, jolloin polullasi törmää kaikkiin edellä mainittuihin.

Progressiota kaikissa oikeissa paikoissa

Kinematiikka on samanlainen kuin Spurissa, ja progressio on hieman yli 27 %. Tämä tarjoaa pohjatonta jousitustuntumaa kohtuullisen lyhytjoustoisessa paketissa. Yhdessä Fox Float X -iskarin kanssa Smuggler voidaan säätää jokaisen ajajan mieltymysten mukaan. Haluatko kasvattaa takajouston pituutta? Irrota vain iskarissa oleva iskua rajoittava spaceri, jolloin jousto kasvaa 140 mm:iin. Etsitkö hieman enemmän progressiota? Lisää vain suurempi volume spaceri. Kaikki tämä johtaa erittäin eloisaan, aktiiviseen ja anteeksiantavaan takajousituksen tuntumaan missä tahansa maastossa.

 

Pyörän tiedot

▪ 29″ kiekot: rengastilaa 2,5″
▪ 140/130mm joustomatkat
▪ Drop in -ohjauslaakerit
▪ Sisäinen kuorien ja kaapelien vienti
▪ Muuttuva chainstayn mitta koon mukaan
▪ 27% progressio
▪ Lisävarusteiden kiinnitys vaakaputkeen
▪ UDH-korvake
▪ 5 kokoa: S-XXL
▪ Elinikäinen takuu
▪ Rungon paino: 3.00 kg (koko MD iskarin kanssa)

Alustava hinnoittelu

▪ Runkosetti Carbon w/shock 3850€
▪ NX Alloy 4650€
▪ GX Carbon 6350€
▪ GX AXS Carbon 7500€
▪ XO AXS Carbon 8950€

Tarkemmat tiedot löytyy Transition nettisivuilta.

Saatavuus

Runkosetit ja jotkut kokonaiset pyörät ovat nyt varastossa, ja lisää pyöriä on tulossa tänä keväänä!

Kirjoittanut:

Bob

Mies, jonka aina liikkeessä pysyvät aivot ovat alkujaan Kuraläpän idean takana. Ilman Bobia ei olisi Kuraläppää. Bob on monitaituri ja perheenisä, jolla on sana hallussa ja kamera pysyy kädessä. Kova kestävyysurheilutausta rakensi Bobista sen kovaa ajavan koneen, joka nykyään viihtyy enemmän enskaisammilla poluilla. Rakastaa pyöräspeksaamista, jopa melkein enemmän kuin pyöräilyä itseään.