Soraläppä #4 Sami Lampinen – Hiekkatiepyöräilyn hyväntekijä

Gravel on tunnettu hienoista sosiaalisista ajoista ja ajotapahtumista. Mitä kaikkea tapahtui ennen kuin Nordic Gravel Series näki päivänvalonsa Suomessa, ja kuinka gravel-kulttuuri on Suomessa kehittynyt? Soraläppä otti selvää.

Soraläpän neljännessä jaksossa Jounin vieraana on todellinen hiekkatiepyöräilyn monitoimimies Sami Lampinen. Sami lienee monille tuttu muun muassa Nordic Gravel Seriesin yhtenä kantavana voimana. Kiireinen mies on kerennyt tekemään paljon hyvää pyöräilyn eteen Suomessa ja jopa rajojen ulkopuolellakin. Jaksossa kuullaan miten kaikki tuo sai alkunsa ja missä mennään tällä hetkellä. Unohtamatta Samin hienoja tarinoita eeppisistä gravel-reissuistaan. Tervetuloa matkaan mukaan!

 

Sami Instagramissa: @pista.conceli

NGS Instagramissa: @nordicgravelseries

Soraläppä Instagramissa: @soralappa

Nordic Gravel Series

Kirjoittanut:

Salla

Kuraläpän ehdottomasti hauskin sekä ylivoimaisesti äänekkäin edustaja, jonka seurassa ei ole koskaan tylsää. Et usko vai? Lähde Sallan kanssa lenkille, niin 5min jälkeen tiedät mistä puhumme. Jos jatkat pidempään kuin 5min, niin opit hiljalleen mitä millainenkin kiljahdus tarkoittaa. Sallahan ei ole mikään pelkkä kaunis hattuteline, vaan pitkän kokemuksen omaava maastopyöräilijä, jonka salainen (nyt julkinen) intohimo on Emmerdale.