122: Juhana Koivisto ja Trail it – Suomen ajopaikkarakentamisen suunnannäyttäjät

Trail It, lupaus hauskoista ja laadukkaista ajopaikoista. Tässä jaksossa Trail Itin Juhana Koivisto kertoo millaista puuhaa harrastuspaikkojen rakentaminen on.

Salla saa Kuraläppästudioon yhden Suomen maastopyörämaailman mielenkiintoisimmista vieraista, nimittäin Juhana Koiviston. Juhanalla on monipuolinen ja pitkä tausta maastopyöräilyn parissa, ja jakson alussa käydäänkin pieni katsaus siihen, millaista maastopyöräily Suomessa ysärillä oli.

Intohimo ajamiseen, rakentamiseen ja hyviin harrastuspaikkoihin veivät Juhanan ja kumppanit perustamaan yrityksen nimeltä Trail It. Trail It onkin varmasti kaikille jo jonkin aikaa pyöräilyä harrastaneille tuttu nimi, sillä heidän pumptrackinsa ja bike park-reittinsä ovat tunnettuja laadusta ja hauskuudesta.

Trail Itin tavoitteena on rakentaa ensiluokkaisia harrastuspaikkoja kaikentasoisille ajajille, aivan aloittelijoista ja lapsista lähtien – unohtamatta taitavampienkaan kuskien haastamista. Jaksossa selviää, kuinka ajopaikkarakentaminen on viime vuosina Suomessa kehittynyt pienten porukoiden harrastuksesta useampia elättäväksi yritykseksi ja työnantajaksi.

Lisäksi keskustelemme ajopaikkojen ja maastopyöräilykulttuurin kehittymisestä, ja katsomme myös hieman mitä tulevaisuus voisi pyöräilylle tuoda tullessaan.

 

Trail It Instagramissa @trailitoy

Trail It -verkkosivut www.trailit.fi

Juhana Instagramissa @juhana.koivisto


Ota seurantaan meidän Instatili @kuralappa
Liity Kuraläpän Strava-ryhmään
Kuraläpän YouTube
Voit lähettää meille palautetta sähköpostiin kuralappa@kuralappa.fi

Kirjoittanut:

Salla

Kuraläpän ehdottomasti hauskin sekä ylivoimaisesti äänekkäin edustaja, jonka seurassa ei ole koskaan tylsää. Et usko vai? Lähde Sallan kanssa lenkille, niin 5min jälkeen tiedät mistä puhumme. Jos jatkat pidempään kuin 5min, niin opit hiljalleen mitä millainenkin kiljahdus tarkoittaa. Sallahan ei ole mikään pelkkä kaunis hattuteline, vaan pitkän kokemuksen omaava maastopyöräilijä, jonka salainen (nyt julkinen) intohimo on Emmerdale.