118: Pakko polkee – Teppo Laurio, El Grande Everesting ja maailmanvalloitus Zwiftissä

Bob ja Salla saavat tällä viikolla vieraakseen hulluista tempauksistaan ja megapitkistä suorituksista tunnetun Teppo Laurion.

 

Teppo on tehnyt itsensä tunnetuksi ajamalla tiukalla aikataululla Pariisiin ratapyörällä, suorittamalla Everestingin Tahkon vaativassa El Granden nousussa, sekä edustamalla Suomea UCI Esportsin MM-kilpailuissa. Mitä vaatii maastossa ajettu Everesting haaste, ja voiko Teppo suositella samaa muille? Entä millaista elämää viettää Zwift-ammattilaisen elämää ja ajella maailman kisoja kotoa käsin, edustaen Wahoo Le Col tiimiä? Kuinka tiimiin edes voi päästä? Kaikkiin näihin kysymyksiin saatte vastauksen tämän viikon jaksossa, luvassa myös vinkkiä miksi kannattaa pitää suu kiinni kun polskii lasten altaassa uimahallissa.

 

Teppoa voi seurata useissa eri kanavissa:

Instagram @pakkopolkee

YouTube PakkoPolkee Tepi

Twich Tepilobium

 

Jakson lopussa esitetyt vinkit:

-Tee jotain mitä et olisi ikinä uskonut tekeväsi

https://intervals.icu/

-Puhelimeen listat: kauppalista pyöräilytarvikkeille, sekä myyntilista myyntiin menevälle harrastuskamppeelle

 


Ota seurantaan meidän Instatili @kuralappa
Liity Kuraläpän Strava-ryhmään
Kuraläpän YouTube
Voit lähettää meille palautetta sähköpostiin kuralappa@kuralappa.fi

Kirjoittanut:

Salla

Kuraläpän ehdottomasti hauskin sekä ylivoimaisesti äänekkäin edustaja, jonka seurassa ei ole koskaan tylsää. Et usko vai? Lähde Sallan kanssa lenkille, niin 5min jälkeen tiedät mistä puhumme. Jos jatkat pidempään kuin 5min, niin opit hiljalleen mitä millainenkin kiljahdus tarkoittaa. Sallahan ei ole mikään pelkkä kaunis hattuteline, vaan pitkän kokemuksen omaava maastopyöräilijä, jonka salainen (nyt julkinen) intohimo on Emmerdale.