102: Tuukka Westerholm – miehemme maailmalla kisaraporttien takana

Kuva: Tuuli Vanninen
Tässä jaksossa Salla saa vihdoin Kuraläppästudioon vieraaksi Tuukka Westerholmin, joka on varmasti jo monelle tuttu jos olet seurannut Kuraläpän Instagramia.

Kuva: Joonas Vinnari

Tuukka on Suomen alamäkipyöräilyn maajoukkueessa ajava kuski, joka vietti puoli vuotta ulkomailla treenaten ja ajaen kisaa. Samalla Tuukka teki Kuraläpän instaan päivityksiä ja raportteja kisojen kulusta ja kuskien kuulumisista. Tämä sympaattinen alamäkilupaus elää omien sanojensa mukaan omaa unelmaansa – kuuntele jaksosta mitä kaikke Tuukka tekee, on jo kerennyt tehdä ja miksi alamäkipyöräily on hänen mielestään parasta.

Suurena uutisena pääsemme vihdoin myös kertomaan Kuraläpän nettisivujen julkaisusta! Ota haltuun maastopyöräilijän uusi kotisivu – uutiset, artikkelit, tuotetestit, tuotejulkaisut ja muut harrastajia kiinnostavat artikkelit nyt suomeksi osoitteessa www.kuralappa.fi

Jaksossa puheenaiheina:

0:08:25 Kuraläpän nettisivut kuralappa.fi

0:15:53 EWS Loudenvielle

0:25:52 Specialized–Kuraläppäliiga

0:32:12 Päivän aihe: Tuukka Westerholm

Kuva: Tuuli Vanninen

Seuraa Tuukkaa Instagramissa @tuukkawe

Cyclin TopTip: Mad Scientist MTB Bike Geometry Calculator

———————————————————————————-

Kurralappa.fi

Kuraläppä Shop

Specialized–Kuraläppäliiga

Ota seurantaan meidän Instatili

Liity Kuraläpän Strava-ryhmään

Kuraläpän YouTube

Voit lähettää meille palautetta sähköpostiin kuralappa@kuralappa.fi

Kuva: Joonas Vinnari

Kirjoittanut:

Salla

Kuraläpän ehdottomasti hauskin sekä ylivoimaisesti äänekkäin edustaja, jonka seurassa ei ole koskaan tylsää. Et usko vai? Lähde Sallan kanssa lenkille, niin 5min jälkeen tiedät mistä puhumme. Jos jatkat pidempään kuin 5min, niin opit hiljalleen mitä millainenkin kiljahdus tarkoittaa. Sallahan ei ole mikään pelkkä kaunis hattuteline, vaan pitkän kokemuksen omaava maastopyöräilijä, jonka salainen (nyt julkinen) intohimo on Emmerdale.